19.03.2013

Ateş Altında: Brezilya Belgeseli İzle NTV

giyim_banner giyim_250-250 Image Banner Agustos Pembe 90 Image Banner 250 x 250 Ödüllü film yapımcısı Michael Mann’in dört bölümlük belgesel dizisi, Meksika, Libya, Güney Sudan ve Brezilya’daki çatışma bölgelerinde genç savaş fotoğrafçılarını takip ediyor.

Rio de Janeiro, 2016 Yaz Olimpiyatlarına ev sahipliği yapsa da şehir daracık varoşlarında polisle uyuşturucu çeteleri arasında kızışan savaştan mustarip.

Eros Hoagland yeni olimpik stadyuma tepeden bakan Mangueria gibi tehlikeli gecekondu mahallelerine girmeye cesaret edebilen çok az insandan biri. Bir polis görevlerinin “Barışı sağlamak” olduğunu söylüyor. Askerler çetelerin olduğu bölgelerde devriye geziyor.

Rio’daki cinayetlerin sayısının düştüğü söyleniyor ama kayıp vakalarının sayısı yükseliyor, bu da Hoagland’a “Cesetler nerede?” sorusunu sorduruyor. Hoagland, varoşların tehlikeli dünyasının derinliklerinde ilerlerken sokak aralarına, kuyulara gömülmüş, yakılarak tanınmaz hale getirilmiş cesetlerin dehşet verici görüntülerini yakalıyor.
Arzum_uyelik Arzum_uyelik_Banner_300x280 Image Banner

0 yorum:

Yorum Gönder